Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 03 April 2002 Texels belang gaat de boer op

DEN HELDER - De fractie van Texels Belang gaat de boer op. Om zich zoveel mogelijk te informeren wat er onder de Texelse bevolking leeft gaat de partij de eigen maandelijkse fractievergaderingen afwisselend in de verschillende dorpen beleggen.

Naast de fractievergadering, zal er vooraf een spreekuur zijn waar allerlei actuele en dringende zaken direct besproken kunnen worden. Dit spreekuur is bedoeld voor burgers, verenigingen, besturen etc.

De fractie gaat zelfs nog een stap verder. Er zal worden getracht voor ieder dorp in een plaatselijk persoon, een aanspreekpunt voor Texels Belang aan te stellen. Bij deze aanspreekpunten kunnen de dorpsbewoners direct hun vragen kwijt. Op deze wijze wil Texels Belang de lijnen tussen de burger en de politiek zo kort mogelijk houden.

In het verleden werden zaken wel aangekaart, maar kwamen door de enorme hoeveelheid sommige onderwerpen niet aan bod. Vervolgens werd er niets mee gedaan omdat er te weinig tijd voor was. Daardoor voelen mensen zich niet serieus genomen. Nu we de zaken verdelen proberen we daar toch meer invulling aan te geven'', aldus raadslid P. Standaart. (Bron: Noordhollands Dagblad)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl