Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 16 mei 2001 Net nieuwe verandermanager in Den Helder heeft er nu al genoeg van

Den Helder - Na amper twee maanden is de als "verandermanager" aangestelde H. de Vet al weer vertrokken bij de dienst Stadsontwikkeling en Beheer van de gemeente Den Helder. Hij ziet zichzelf niet in staat de gevraagde cultuuromslag binnen het ambtelijk apparaat te realiseren.

De Vet, gedetacheerd door het organisatiebureau Price WaterHouse Coopers, werd aangesteld om de dienst op de rails te houden. Volgens wethouder personeelszaken Doede Scholte vond De Vet dat hij niet kon werken in de situatie zoals die was. Hij werd namelijk gelijk gesteld met het dienstmanagement. Doordat hij niet bóven de leidinggevenden stond, kon hij veranderingen niet afdwingen.

Er komt niet opnieuw een verandermanager bij Stadsontwikkeling en Beheer. Het verandertraject dat de dienst moet doormaken, gaat onderdeel uitmaken van de totale reorganisatie van de gemeente. Daarvoor is algemeen directeur T. Leuftink aangetrokken.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl