Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 03 Juli 2002 Gemeente Den Helder betaalt ge´nde baatbelasting stadsvloer terug

In de raadsvergadering van 24 april heeft de gemeenteraad van Den Helder besloten “de verordening op heffing en invordering van een baatbelasting stadsvloer binnenstad” in te trekken. Daarmee verviel de grond voor het innen van baatbelasting stadsvloer.

Na het intrekken van de verordening heeft het gemeentebestuur diverse malen overleg gevoerd met vertegenwoordigers van de binnenstad voor de mogelijke aanwending van de reeds betaalde aanslagen.

In dit overleg is nagegaan of dit geld kon worden gestort in een onderhoudsfonds voor de binnenstad. Uit onderzoek is echter gebleken dat dit fiscaal voor de ondernemers onaantrekkelijk is. Een meerderheid van de eigenaren heeft daarna te kennen gegeven de voorkeur te geven aan terugbetaling van de betaalde aanslagen over 2000 en 2001.

De gemeente heeft nu besloten de betaalde belasting terug te betalen. Ook de invorderingsrente over de betaalde bedragen wordt vergoed. In totaal gaat het om een bedrag van circa eur 810.000,-. Alle betrokkenen krijgen voor 1 september 2002 bericht. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari├źrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl