Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 26 September 2002 25 oktober: VNO-NCW West Jaarcongres 2002

VNO-NCW West Jaarcongres 2002 op vrijdag 25 oktober in de RAI - Amsterdam
‘Nieuwe oplossingen voor mobiliteit’

VNO-NCW West organiseert op 25 oktober haar jaarcongres onder de titel ‘Mobiliteit, Kunst en Antiek’

Het congresthema: ‘Nieuwe oplossingen voor mobiliteit’

Inhoudelijk zal het congres in het teken staan van het onderwerp ‘Nieuwe oplossingen voor mobiliteit’. Daarbij gaat het om werkelijk vernieuwende mogelijkheden om de mobiliteit op langere termijn te dienen. Want met meer van hetzelfde komen we er niet. Wat kunnen technologie en nieuwe netwerken voor goederen- en personenvervoer in de toekomst betekenen? Wat moet de overheid doen en wat is de eigen de verantwoordelijkheid van de ondernemer? Moeten alle hoofdwegen met extra rijstroken worden uitgebreid of moeten er zelfs aparte betaalstroken komen voor zakelijk verkeer? Zijn er mogelijkheden om het autogebruik voor woon-werkverkeer in de bedrijven met tien procent te verminderen? Moet aanleg en beheer van infrastructuur meer worden overgelaten aan ‘de markt’?
Toonaangevende sprekers gaan in de uitnodigende ambiance van café Van Aa naar Bee in op aansprekende nieuwe concepten.

Doe mee met de enquête ‘De ondernemersvisie op mobiliteit’

VNO-NCW West, de ANWB en de RAI Vereniging willen graag uw mening weten over het congresthema. Wij houden daarom voorafgaand aan het congres een speciale enquête onder ondernemers in Noord- en Zuid-Holland over hun visie op de mobiliteit. De resultaten van de enquête zullen tijdens het congres een belangrijke rol spelen.

Bezoek aan de PAN- de Kunst- en Antiekbeurs van de Lage Landen

De PAN Amsterdam is de toonaangevende kunst- en antiekbeurs van de Lage Landen, die tegelijkertijd met het Jaarcongres van VNO-NCW West in de RAI wordt gehouden. De PAN heet de leden en relaties van VNO-NCW West van harte welkom bij de meest gerenommeerde kunsthandelaren, antiquairs en galeriehouders van Nederland en Vlaanderen. De beurs is zeer divers: antiek en modern zilver, juwelen, glas, textilia, meubelen en klokken, schilder- en beeldhouwkunst, prenten, manuscripten, iconen, fotografie, aziatica, ethnografica en keramiek.

Partnerprogramma PAN

Tijdens het inhoudelijk programma worden voor de partners rondleidingen over de PAN georganiseerd. Na het congres zullen alle deelnemers een bezoek brengen aan de PAN.

Programma Congres ‘Nieuwe oplossingen voor mobiliteit’
14.00 uur Ontvangst congresdeelnemers
14.45 uur Congres ‘Nieuwe oplossingen voor mobiliteit’
16.15 uur Inleiding Jan Pieter Glerum van het gelijknamige veilinghuis in Amsterdam:
‘Kunst is je omringen met mooie dingen’
16.45 uur Bezoek aan de PAN, de Kunst- en Antiekbeurs van de Lage Landen,
aangeboden door Dura Vermeer Infra
18.00 uur Fortis-ontmoetingsplein
Aperitief, aangeboden door de Kamer van Koophandel Amsterdam
Heerlijke buffetten onder de titel “Hollandse Meesters”
Tijd voor informele contacten , netwerken en bezoek bedrijvenstands
Muzikale omlijsting door vier vocalisten, pianist en violist.
20.00 uur Afsluiting

(Bron: VNO-NCW)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl