Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 5 October 2001 Steunfunctie-instellingen moeten meer samenwerken

De steunfunctie-instellingen in Noord-Holland moeten meer samenwerking zoeken en de provincie moet meer kennis opbouwen waardoor zij de instellingen beter kan aansturen Dat zijn een paar aanbevelingen n.a.v. een evaluatie van het steunfunctiewerk voor minderheden.

De onderzoekers komen tot de conclusie dat het moeilijk is te meten wat de bijdrage de instellingen is bij de uitvoering van het minderhedenbeleid. Daarvoor zijn de provinciale beleidsdoelen te ruim omschreven.

De evaluatie is dit voorjaar besproken met de instellingen en zij kunnen zich vinden in het onderzoek. Ze hebben daarbij aangegeven zelf het initiatief te nemen om tot betere afbakening en afstemming van werkzaamheden t.b.v. minderheden te komen.

De onderzoekers bevelen het niet aan, maar GS sluiten organisatorische aanpassingen niet uit. De statencommissie Zorg, Welzijn en Cultuur bespreekt de evaluatie op 10 oktober. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl