Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 25 October 2002 Samenvatting omnibusonderzoek 2002 gratis af te halen bij gemeente Harenkarspel

Resultaten onderzoek kort samengevat

In februari 2002 is er een omnibusonderzoek (een enquête) onder de inwoners van de gemeente gehouden. Voor dit onderzoek werd een groot aantal inwoners van Harenkarspel schriftelijk hun mening gevraagd over het reilen en zeilen van de gemeentelijke organisatie.

In de enquête zijn vragen gesteld over diverse onderwerpen. In het Gemeente Harenkarspel Nieuws zullen wij u de komende tijd informeren over de uitkomsten van het onderzoek.

Samenvatting gratis af te halen

De resultaten van dit onderzoek zijn verwerkt in een rapport. Belangstellenden kunnen een samenvatting van de belangrijkste resultaten per onderwerp afhalen bij de balie van het gemeentehuis (tijdens de openingsuren van 09.00 tot 12.00 uur). De samenvatting is gratis.

Behandeling in gemeenteraad op 5 of 11 november a.s. Aan de uitkomsten van het onderzoek heeft het college van burgemeester en wethouders een aantal verbeterpunten en acties gekoppeld.

Deze zullen worden behandeld tijdens de raadsvergadering op 5 of eventueel 11 november a.s. De vergadering van 5 november a.s. zal om 23.00 uur worden geschorst en worden voortgezet op maandag 11 november a.s om ongeveer 20.30, na afloop van de commissie ABZ, als de agenda op 5 november nog niet is afgehandeld. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl