Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 24 november 2000 Ambulancezorg in Noord-Holland voor de komende jaren geregeld

Met het vaststellen van het spreidingsplan ambulancezorg 2001-2004 is de ambulancezorg in de provincie Noord-Holland voor de komende jaren geregeld. Noord-Holland heeft, verspreid over de provincie, overdag op werkdagen 75 ambulances paraat staan, die binnen 15 minuten na een verzoek om hulp ter plaatse moeten zijn. Naar aanleding van de inspraak is één wijziging aangebracht in de ontwerpplannen van de provincie. De standplaats Schagen wordt verplaatst naar de Stolpen in plaats van naar Sint Maartensvlotbrug. Er veranderen nog zes standplaatsen van locatie.

Verder vindt de provincie dat ambulancezorg ook in de toekomst een publieke taak moet zijn, waarbij de planning bij voorkeur bij de provincies moet blijven.

Op 13 december bespreekt de statencommissie Zorg, Welzijn en Cultuur de nota Ambulancezorg, die per 1 januari 2001 in werking treedt. (bron Prov NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl