Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 06 December 2001 W.J. Kozijn waarnemend burgemeester gemeente Castricum

De Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, prof. dr. J.A. van Kemenade, heeft na goed overleg met de lijsttrekkers c.q. beoogd fractievoorzitters van de nieuw te vormen gemeente Castricum, de heer W.J. Kozijn benoemd tot waarnemend burgemeester van de nieuw te vormen gemeente Castricum. Die zal met ingang van 1 januari 2002 ontstaan door de samenvoeging van de gemeenten Castricum, Akersloot en Limmen.

Op grond van de procedureregels bij burgemeestersbenoemingen die per 1 augustus 2001 van kracht zijn kan openstelling van de burgemeestersvacature Castricum pas plaatsvinden nadat de raadsleden van de nieuwe gemeente Castricum zijn geïnstalleerd.
Deze raadsvergadering is voorzien op woensdag 2 januari 2002.
De definitieve invulling van de vacature zal derhalve pas omstreeks juni/juli 2002 afgerond kunnen zijn.

Aangezien er in deze lange periode geen burgemeester zal functioneren is het beleid van de Commissaris van de Koningin om een waarnemend burgemeester van buiten de gemeente te benoemen.

De heer W.J. Kozijn is vanaf 16 maart 1987 tot heden burgemeester van de gemeente 's-Graveland. Deze functie zal hij per 1 januari 2002 neerleggen aangezien de gemeente 's-Graveland zal worden samengevoegd met de gemeenten Nederhorst den Berg en Loosdrecht tot de nieuw te vormen gemeente Wijdemeren. De heer Kozijn is geboren op 28 augustus 1940 en is lid van de PvdA. De waarneming gaat in per 1 januari 2002. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl