Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 Oktober 2003 Gemeentebegroting Anna Paulowna 2004 beschikbaar

De 'begroting van inkomsten en uitgaven voor het dienstjaar 2004' (de gemeentebegroting 2004) ligt ter inzage in het gemeentehuis aan de Burgemeester Mijnlieffstraat.

Wilt u zelf een exemplaar van de gemeentebegroting 2004 aanschaffen, dan kunt u dit ook doen op het gemeentehuis tegen betaling van het daarvoor geldend algemeen tarief.

De gemeenteraad zal de gemeentebegroting 2004 behandelen in een openbare raadsvergadering op maandag 10 november vanaf 20.00 uur in het gemeentehuis. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl