Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 Oktober 2003 Ontwikkelcompetitie Wieringerrandmeer snel van start

Gedeputeerde Staten hebben op 21 oktober besloten om zo spoedig mogelijk starten met een ontwikkelcompetitie om te komen tot een selectie van één private partij waarmee afspraken kunnen worden over een vorm van Publiek-Private samenwerking voor het project Wieringerrandmeer.

In deze Ontwikkelcompetitie zal een sterke partij (of consortium) worden geselecteerd die samen met de provincie, gemeenten Wieringen en Wieringermeer en het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier de plannen voor het Wieringerrandmeer en omgeving gaat ontwikkelen.

De besluitvorming heeft iets meer tijd genomen dan gepland vanwege een interne herbezinning op de projectorganisatie en om de (nieuwe) Provinciale Staten te informeren over de stand van zaken rond het project. De ontwikkelcompetitie zal nu snel van start gaan om het tempo in het project hoog te houden en in het nieuwe streekplan (Ontwikkelingsbeeld Noord-Holland Noord) de planologische basis te kunnen leggen voor de aanleg van het Wieringerrandmeer .

Het college van GS wil projecten naar zich toetrekken wanneer daarbij sprake is van een aanzienlijk provinciaal aandeel in de financiering en wanneer grootschalige ontwikkelingen in de regio worden voorzien. Bij het project Wieringerrandmeer is hiervan sprake.

Met ingang van 4 november 2003 wordt het project Wieringerrandmeer daarom overgenomen door Pieter-Jan van der Hulst als intern projectleider van de provincie Noord-Holland. Van der Hulst is momenteel projectleider van het Ontwikkelingsbeeld Noord-Holland Noord. Bureau AEF dat verantwoordelijk is voor de externe projectleiding blijft voorlopig een adviserende rol vervullen. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl