Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 December 2003 Inspraakperiode Ontwikkelingsbeeld Noord-Holland Noord start dinsdag 20 januari

Op 11 november hebben Gedeputeerde Staten het ontwerp Ontwikkelingsbeeld Noord-Holland Noord vastgesteld. Het ontwerp zal de formele streekplanprocedure doorlopen. Ter voorbereiding op de inspraakprocedure staat de ontwerptekst van het Ontwikkelingsbeeld op de internetsite van de provincie Noord-Holland.

De formele inspraakperiode start dinsdag 20 januari tot en met maandag 16 februari 2004. Gedurende vier weken is er gelegenheid een reactie op het ontwerp Ontwikkelingsbeeld te geven. Bekendmaking van de inspraaktermijn en de mogelijkheid tot indienen van reacties wordt gepubliceerd in dag-, nieuws- of huis-aan-huisbladen in de regio NHN. De stukken zullen op de gebruikelijke wijze ter inzage liggen bij gemeenten en bibliotheken.

Gelijktijdig start het opstellen van het uitvoeringsprogramma.

Ton Bossink (projectleider uitvoeringsprogramma) en Jeannette Kluit (projectleider streekplanprocedure) zullen deze twee projecten met een enthousiast team en dezelfde voortvarendheid oppakken als bij de voorbereidingen voor het ontwerp Ontwikkelingsbeeld. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl