Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 20 Januari 2004 Brief aan de leden van de Ondernemersvereniging Anna Paulowna van de voorzitter

Anna Paulowna, 15 januari 2004.

Beste Leden,

Een nieuw jaar is van start gegaan. Daarom allereerst aan iedereen die wij nog niet hebben ontmoet: de allerbeste wensen, zowel zakelijk als privé.

Conjunctureel staat het er op dit moment niet goed voor. De economie stagneert en dat is ook te merken aan onze regio. De cijfers die de Kamer van koophandel onlangs publiceerde spreken hier boekdelen. Alle reden om juist nú actief te handelen. Zowel individueel in uw eigen bedrijf als gezamenlijk binnen het verband van onze Ondernemersvereniging.

Laat ik voorop stellen dat de afgelopen tijd duidelijk heeft gemaakt dat eendracht macht maakt. Hoe meer leden wij hebben hoe gezaghebbender de vereniging kan spreken. Het doel is daarom in 2004/2005 te groeien van de circa 100 naar 150 leden.

Daarmee kunnen we op lokaal niveau de discussie met ons gemeentebestuur blijven voeren. In 2004 zullen we daarom ook ons periodiek overleg met de gemeente in stand houden. Duidelijk is dat onze economische toekomstvisie 2015 die we in huis hebben, daarbij leidraad is.

Echter niet alleen op lokaal niveau kunnen we actief zijn. Steeds meer wordt de ontwikkeling in onze polder op hoger niveau bepaald. Binnen kort publiceert de provincie Noord Holland het Ontwikkelingsbeeld Noordholland-Noord.

Hierin wordt duidelijk of lokale bedrijventerreinen als Kruiswijk verder mogen groeien, hoe het verder gaat met het Wieringerrandmeer en het natte bedrijventerrein Kooypunt, om maar nog niet te spreken over onze Hollandse Bloementuin met Pietershof (B.O.B) en de nodige infrastructurele oplossing die daar voor bedacht moet worden. Kortom: bovenlokale zaken die ons raken en die we wensen te beïnvloeden!! Graag met uw hulp.

In uw bestuur zijn een paar leden afgevaardigd en vertegenwoordigd in het O.F.K., M.K.B. Bedrijfsregio en Noordwest 8 en Kamer van koophandel en houden ons op de hoogte van het "Noordkop-gebeuren". Het moet wel, want werkgelegenheid voor nu en in de toekomst is voor allen het bestaansrecht. Wij als bestuur gaan er weer voor…. investeren in een gezonde economische toekomst is meer dan nodig.

Wij kunnen daar niet bij achterblijven.

Wij hebben Uw steun, of je nou in de detailhandel zit of niet, hard nodig want in onze monocultuur (de bollen en marine) moet het in de toekomst beter gaan.

Op onze eerstvolgende ledenvergadering (maandagavond 8 maart 2004) zal er door het Ondernemers Federatie Kop van Noord-Holland en Noordwest 8 toelichting gegeven worden op deze materie. Suggesties zijn altijd welkom, maar dit programma belooft een topper te worden.

Weet U van bedrijven die nog geen lid zijn van onze vereniging, laat het even weten.

We hebben ze allemaal nodig!

Met vriendelijke groet,
Ondernemersvereniging Anna Paulowna
Arnold Sikking, voorzitter.

Bron: ondernemersvereniging anna paulowna

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl