Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 Februari 2004 ROC start opleiding OFFICE MANAGEMENT deeltijd-HBO

De opleiding wordt gegeven in Schagen

Het ROC Kop van Noord Holland start in samenwerking met Hogeschool NOVI op dinsdag 9 maart met de deeltijd HBO-opleiding Office Management. Deze opleiding duurt twee jaar en wordt op dinsdag gegeven in Schagen van 16.00 - 21.45 uur.

De opleiding tot Office Manager is een tweejarige opleiding die bestemd is voor mensen die zich bezighouden met de inrichting en het onderhoud van de bedrijfsorganisatie. Het Office Management ondersteunt de leiding van een bedrijf bij de dagelijkse gang van zaken. In deze opleiding wordt dan ook veel aandacht besteed aan onder meer sociale en communicatieve vaardigheden, management en communicatie. Dit laatste zowel in- als extern. Het is voor een onderneming belangrijk zich goed te presenteren en in de opleiding wordt dan ook veel aandacht besteed aan zaken die met presentatie te maken hebben zoals het schrijven van persberichten of het organiseren van een persconferentie. Ook het bieden van managementondersteuning in de vorm van - bijvoorbeeld - agendabeheer en het organiseren van studie- en zakenreizen komt aan de orde tijdens deze interessante opleiding.

Voor de totstandkoming van deze opleiding is een pakket van diverse HBO-modulen samengesteld die een onderdeel vormen van het HBO-diploma Office Management. De gekozen onderwerpen en modulen bieden tevens een prima mogelijkheid om aan landelijke erkende, bekende en hooggewaardeerde examens mee te doen zoals NIMA Communicatie A, Commercieel Engels en Management. Verder biedt deze opleiding de mogelijkheid om na afloop ervan aan te sluiten bij andere HBO opleidingen.

Toelatingsvoorwaarden:

Om deel te kunnen nemen aan deze opleiding is het bezit van het MBO-diploma (niveau 4) of een VWO/HAVO diploma een voorwaarde. Als u niet in het bezit bent van ťťn van genoemde diploma's dan kunnen op grond van zogenaamde eerder verworven competenties de mogelijkheden van deelname worden besproken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het centrale informatienummer van het ROC Kop van Noord-Holland, telefoon (223) 611 200.

Meer informatie (ook over alle opleidingen) vindt u op de website van Regionaal Opleidingencentrum Kop van Noord-Holland www.rockopnh.nl.

Meer opleidingen?

De website voor Bedrijfsopleidingen Noord-Holland Noord biedt u als MKB-ondernemer op een snelle en efficiŽnte wijze een actueel overzicht van een zeer groot aantal opleidings- en cursusmogelijkheden in de regio Noord-Holland Noord. Voor zowel u als ondernemer als voor uw werknemers.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl