Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 21 April 2004 Onderzoek Openbaar Ministerie Gemeente Den Helder

De gemeente Den Helder heeft kennis genomen van een onderzoek door het Openbaar Ministerie op basis van signalen die het OM hebben bereikt in verband met mogelijke onregelmatigheden door medewerkers van de gemeente Den Helder in verband met herbouw en restauratie van de Oude Rijkswerf Willemsoord.

Hangende het onderzoek van het Openbaar Ministerie hebben de gemeente Den Helder, de Raad van Commissarissen en directie van Willemsoord b.v. Zijne Koninklijke Hoogheid prins Willem Alexander gevraagd zijn bezoek aan Den Helder op 28 april a.s. uit te stellen.

Directie en Raad van Commissarissen van Willemsoord b.v. hebben, op signalen van de externe accountant, reeds eerder die accountant een onderzoek laten instellen naar een aantal specifieke onderdelen van de jaarrekening 2003. De uitkomst van dit onderzoek geeft onomstotelijk geen aanleiding voor andere onderzoekingen dan die normaal nodig zijn in het kader van de reguliere controle op de jaarrekening van Willemsoord b.v. Willemsoord b.v. is een 100% dochter van de gemeente Den Helder die de herbouw en restauratie van Oude Rijkswerf Willemsoord uitvoert.

De op 28 april a.s. geplande opening van de gerestaureerde gebouwen en terreinen van de Oude Rijkswerf Willemsoord, waarop het nieuwe nautische themapark Cape Holland wordt gevestigd, zal worden uitgevoerd door de burgemeester van Den Helder, drs. J.M. Staatsen. Alle openingsactiviteiten en de daaraan gekoppelde feestweek voor Den Helder en omgeving vinden ongewijzigd doorgang. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl