Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 28 April 2004 Grote schoonmaakactie stadsvloer

Maandag 26 april kreeg de Helderse stadsvloer in de binnenstad een grote beurt. Net als vorig jaar is werd schoonmaakactie georganiseerd door de Helderse Ondernemersvereniging Binnenstad (HOB) in samenwerking met de gemeentelijke afdeling Stadsbeheer. Naast leden van de HOB en medewerkers van de gemeente, staken ook enkele collegeleden de handen uit de mouwen.

De HOB-leden gingen maandagochtend aan de slag met het verwijderen van graffiti, het lappen van ramen, het schilderen van gevels en het vegen/borstelen van stoepen. De collegeleden verwijderde het zwerfvuil in en om de waterpartijen van Bernhardplein/Julianaplein.

De medewerkers van de afdeling Stadsbeheer zorgde voor een schoongeveegde stadsvloer, reparatie van het tuinmuurtje bij de ingang van het Bernhardplein, het rechtzetten/vervangen van straatmeubilair, reparatie van straatwerk, verwijdering van zwerfvuil voor het station en het monument 'Voor Hen Die Vielen', het schoonmaken van de plantenbakken in de Beatrixstraat en van alle boomroosters op de stadsvloer. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl