Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 Mei 2004 Huis-aan-Huis krant Vrije Energiekeus

Deze en volgende week ontvangt ieder huishouden in Nederland de huis-aan-huis krant KiesEnergie. De krant is het sluitstuk van de campagne waarmee het Ministerie van Economische Zaken de afnemers van elektriciteit en gas op de hoogte brengt van de vrije keus voor energieleveranciers.

De KiesEnergie krant heeft als centrale boodschap: u kunt vanaf 1 juli voor een andere energieleverancier kiezen, maar u kunt ook bij uw huidige energieleverancier blijven. Verder bevat de krant tips waarop de afnemer moet letten als hij overweegt over te stappen naar een andere energieleverancier. Ook worden de verschillende begrippen op de energierekening uitgelegd en wordt aangegeven hoe de leveringszekerheid van energie in ons land geregeld is. Verder is een pagina over groene energie opgenomen.

Minister Brinkhorst van Economische Zaken benadrukt in zijn voorwoord in de KiesEnergie krant dat de nieuwe vrijheid de positie van de afnemers (zowel consumenten als bedrijven) versterkt: leveranciers zullen hun best doen om bestaande klanten te houden of om er nieuwe bij te krijgen. Hij wijst er ook op dat leveranciers aan strenge eisen moeten voldoen, waarbij toezichthouder DTe de situatie nauwlettend in de gaten houdt.

Voor meer informatie: www.kiesenergie.nl (bron: Min. EZ)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl