Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 10 Juni 2004 Nota integraal handhavingsbeleid gemeente Anna Paulowna

In de raadsvergadering van 31 mei j.l. stelde de gemeenteraad de 'Nota Integraal Handhavingsbeleid' vast. De tekst van de nota kunt u lezen op deze website.

De gemeentelijke handhavingstaak heeft behoefte aan een stevige grondslag. Landelijke onderzoeken en rapporten tonen dit aan.

In de 'Nota Integraal Handhavingsbeleid' heeft de gemeenteraad nu een aantal uitgangspunten en doelstellingen geformuleerd op basis waarvan Anna Paulowna haar handhavingstaak moet gaan uitvoeren.

Kernpunten zijn:

Het voorgestelde handhavingsbeleid moet leiden tot een betere samenwerking, een beter begrip en meer inzicht in de verhouding tussen de gemeente en haar inwoners.

De nota kunt u lezen door deze te download via de website van de gemeente Anna Paulowna (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl