Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 28 Juni 2004 Fusiepartners NLTO, GLTO en WLTO hebben financiŽn nu op orde

Het fusiebesluit van de drie fusiepartners NLTO, GLTO en WLTO, dat op 1 juli wordt voorgelegd aan de gezamenlijke besturen, gaat vergezeld van een verklaring dat de drie partners hun financiŽle zaken op orde hebben.

"De fusiepartners kunnen nu schoon opleveren, er zijn geen structurele tekorten meer. Daarmee is aan de financiŽle voorwaarde voldaan", zegt algemeen directeur Ton van Vuren. Sinds januari hebben de drie standsorganisaties op gelijke wijze maandelijks financiŽle rapportages op tafel moeten leggen. Deze zijn door een extern bureau op juistheid en volledigheid beoordeeld. "Met de rapportages zijn geen nieuwe feiten boven tafel gekomen. De financiŽle risico's zijn zo goed mogelijk in beeld gebracht", zegt Van Vuren.

De NLTO had financieel gezien het huiswerk als eerste af. GLTO en WLTO zijn later begonnen met het treffen van ingrijpende maatregelen met de daaruit voortvloeiende personele consequenties. Voor Bedrijfsadvies (de gezamenlijke adviesdiensten) moeten de drie organisaties nog een businessplan maken. Over de personele invulling van de nieuwsvoorziening (het ledenblad) komt in oktober duidelijkheid.

Eerder werd een besluit tot fusie nog uitgesteld, juist in verband met de onzekere financiŽle situatie bij de organisaties. (Bron: WLTO)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl