Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 12 Oktober 2004 Brandweermannen slaan 1e paal voor nieuwe kazerne

Op woensdagmiddag 6 oktober is de (symbolische) eerste paal in de grond geslagen voor het nieuwe gebouw voor gemeentewerken en de brandweer aan de Randweg. Een team van 6 brandweermannen voerde deze taak uit.

De brandweermannen hadden voor deze gelegenheid hun zwarte uniformen verruild voor een smetteloos wit - en ook nog eens prutbestendig - tenue. Maar het weer werkte mee: de wind blies de vlaggen strak, de zon scheen, de klaargezette parapluies bleven in de bak.

Voorafgaand aan de gebeurtenis voerden projectleider van de gemeente J. Oonicx, architect Jan Kramer, dhr. Kuin namens aannemerscombinatie NAK uit Den Helder en en burgemeester A.J. Pennink het woord.

Over ongeveer een jaar moet het gebouw (kosten: zo'n € 940.000) klaar zijn. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl