Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 20 December 2004 Rampbestrijdingsplan Marine Complex Nieuwe Haven Den Helder vastgesteld

Burgemeester J.M. Staatsen heeft samen met de heer F.T.S. van der Laan, Commandant Maritieme Middelen Den Helder (CMMHLDR) van de Koninklijke Marine op 15 december het rampbestrijdingsplan Marine Complex Nieuwe Haven in gebruik genomen. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst waar de burgemeester het rampbestrijdingsplan heeft ondertekend. Naast het rampbestrijdingsplan heeft hij samen met de CMMHLDR ook een convenant ondertekend.

Het rampenbestrijdingsplan Nieuwe Haven beschrijft de afspraken die gemaakt zijn tussen de gemeente, hulpdiensten en Koninklijke Marine ingeval van een incident op een van de terreinen van de Koninklijke Marine in Den Helder. Het rampbestrijdingsplan heeft betrekking op de volgende inrichtingen:

Het rampenbestrijdingsplan is opgesteld door een kleine multidisciplinair werkgroep. In de werkgroep waren vertegenwoordigers van de gemeente Den Helder, de regionale brandweer Noord-Holland Noord, de regiopolitie Noord-Holland Noord, de Koninklijke Marechaussee, de Geneeskundige Hulpverlening bij Ongevallen en Rampen Noord-Holland Noord en de Koninklijke Marine aanwezig. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl