Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 01 Februari 2005 College Anna Paulowna ziet geen brood in servicecentrum Pietershof

B&W van Anna Paulowna hebben de gemeenteraad gevraagd om de vestiging van een bloembollenservicecentrum op de Pietershof te heroverwegen.

In een brief aan de raad stelt het college dat onderzoek de economische haalbaarheid van een zogenaamd "agri-business centrum" als onderdeel van Hollands Bloementuin niet heeft aangetoond.

Een mogelijke verklaring voor dit negatieve onderzoeksresultaat is de achterblijvende verhuizingsactiviteit van bollenteelt vanuit het zuiden. Ook de veranderende positie van de tussenhandel en de ontwikkeling van soortgelijke bedrijvigheid in de regio, zoals BollenNoord, kunnen volgens het college het bestaansrecht van een nieuw servicecentrum ondermijnen.

De brief wordt behandeld in de vergadering van de commissie grondgebiedzaken op 7 februari 2005. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl