Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 Februari 2005 Nieuw inkoopbeleid bij Hollands Noorderkwartier

Onlangs heeft Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier nieuw beleid vastgesteld. Deze regels zijn in overeenstemming met de geldende Europese richtlijnen. Naast dit nieuwe beleid heeft het hoogheemraadschap algemene voorwaarden voor de inkoop en aanbesteding van leveringen, werken en diensten opgesteld.

Voorwaarden

Een exemplaar van deze voorwaarden kunt bekijken op de website www.hhnk.nl. Vanaf nu zal elke overeenkomst tussen Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en een leverancier van diensten en goederen onder deze voorwaarden worden afgesloten.

Voorkeurslijst

Het hoogheemraadschap werkt vanaf 1 januari 2005 ook aan een zogeheten 'leveranciersvoorkeurslijst'. Leveranciers moeten voorkomen op deze lijst voordat een overeenkomst kan worden afgesloten. Het hoogheemraadschap zal hiervoor per product een leveranciersprofiel hanteren. Op deze wijze kiest het hoogheemraadschap zijn leveranciers op een objectieve, transparante en integere wijze.

Info

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de heren L. Harmsen of H.J. van Meer. Voorts kunt u het het beleid van Hollands Noorderkwartier met bijlagen in PDF downloaden via de website www.hhnk.nl. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl