Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 16 Februari 2005 KIK-lezingen

Op de rol staan twee zgn. KIK-lezingen op academisch niveau die voor de zomervakantie gaan plaatsvinden. Een andere naam voor deze lezingen zoals Leegwater, Floris of Drebbel is voorlopig niet gekomen. De formule van deze lezingen, is dat het altijd op een historische locatie plaatsvindt bijvoorbeeld in het kasteel in Medemblik of Schagen. De lezing begint met een universitaire inleiding die gekoppeld is aan een relevante ondernemer.

Vervolgens is er gelegenheid voor discussie. Begintijd is rond 16.00 uur en de lezing is met een hapje en drankje. Het eerste onderwerp staat reeds vast en is genaamd; hoe te komen tot duurzame innovatie, met een opmerkelijk voorbeeld uit de medische wereld. Een uitnodiging kan iedereen tegemoet zien waarbij donateurs kosteloos mogen deelnemen. Voor het opgeven van themagebieden voor vervolg lezingen met mogelijke sprekers kan men terecht bij het secretariaat van KIK, telefoonnummer: 072 - 514 35 85 en email: info@kik-nwh.nl. (Bron: KIK-NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl