Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 15 Maart 2005 Goede kwaliteit dienstverlening blijft uitgangspunt bestuur gemeente Texel

Openheid en een goede kwaliteit van de dienstverlening. Dat is en blijft het uitgangspunt voor de organisatie van onze gemeentelijke diensten. Net als vele andere commerciële en ambtelijke organisaties streeft ook de gemeente Texel naar de vorming van een klantgerichte organisatie (de burger centraal). Dat doen we niet in één keer, maar stap voor stap.

We zijn ons ervan bewust dat de kwaliteit van de organisatie altijd voor verbetering vatbaar is. Ook beseffen we dat de gemeente, zoals elk ander overheidsorgaan, per definitie nooit de populariteitspoll zal winnen. Het is nu eenmaal onmogelijk om iedereen tevreden te stellen. Toch heeft de negatieve publiciteit deze week ons onaangenaam getroffen. Zoals eerder in een reactie door ons gesteld, betreurt het gemeentebestuur deze publiciteit, vooral omdat het hierbij gaat om losse incidenten en individuele medewerkers onnodig zijn beschadigd.

Het gemeentebestuur en de directie voelen zich echter gesterkt door de positieve zaken die in de afgelopen periode, zeker ook dankzij de inbreng van vele medewerkers, zijn bereikt. Daarom lijkt het ons verstandig om vooruit te blikken en de energie te steken in de verdere organisatieontwikkeling. De invoering van de Centrale Publieksbalie heeft zichtbaar gemaakt dat we op de goede weg zijn. Momenteel wordt de organisatie verder gestroomlijnd via de invoering van het directiemodel. Al deze inspanningen moeten ertoe leiden dat de interne bedrijfsvoering, nog meer dan nu reeds het geval is, geheel op de vragen en behoeften van de burgers zal zijn afgestemd. Eind maart, nadat er concrete besluiten zijn genomen, zullen we nader naar buiten treden. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl