Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 23 Maart 2005 Gemeente Texel genomineerd voor de NET-trofee

De gemeente Texel behoort tot vijf genomineerden voor de NET-trofee, een nationale prijs voor energiebewust wonen en werken. Onze gemeente dingt mee met het project "10 jaar Duurzame Energie op Texel".

Sinds de plaatsing van 325 m2 zonnecollectoren bij zwembad Molenkoog in 1995 heeft zich op Texel een enorme ontwikkeling voltrokken, wat o.a. heeft geleid tot de plaatsing van 300 zonneboilers bij particulieren.

Woensdag 23 maart is de regionale halve finale in Utrecht, de (eventuele) landelijke finale is op 20 april (plaats niet bekend). De hoofdprijs is een geldbedrag van 25.000 euro. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl