Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 30 Maart 2005 www.noord-holland.nl beste provinciale website

www.noord-holland.nl is de beste provinciale website. Dat bleek gisteren tijdens de presentatie van de jaarlijkse Overheid.nl monitor 2004/2005.

De website van Noord-Holland scoort met name goed op de clustering op basis van hoofdthema's. Ook het goede en heldere e-mail protocol dat op de website te vinden is, droeg bij aan de positieve beoordeling. Overheid.nl monitor meet jaarlijks de prestaties van de elektronische overheid. Meer informatie over de monitor is te vinden op www.burger.overheid.nl.

Tegelijk met de presentatie van de Overheid.nl Monitor werd ook de jaarlijkse Webwijzer Award uitgereikt. De website van de provincie Noord-Holland was één van de vijftien genomineerden voor zowel de publieks- als de vakjuryprijs. De winnaars van de Webwijzer Award waren de gemeente Assen (publieksprijs) en de Informatie Beheer Groep (vakjuryprijs). (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl