Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 26 Mei 2005 Fun & Function Weeks

Bedrijven die zich bezighouden met duurzaam onderhoud en asset management control hebben behoefte aan meer jonge gemotiveerde ICT-ers. Dit werd naar voren gebracht in alle presentaties tijdens het NVDO lustrum congres dat begin april in Den Helder werd gehouden. Dit was aanleiding voor het AMC Centre en ATO om de ICT Fun & Function Weeks te organiseren. Jonge deelnemers die in de zomervakantie een week lang met elkaar optrekken. 's Ochtends krijgen de leerlingen ICT onderricht in het computerlokaal. 's Middags ligt het accent op samenwerken door gezamelijk leuke, sportieve aktiviteiten te ondernemen.

Kop en Munt en de Bedrijfsregio ondersteunen het initiatief. Er is nog meer ondersteuning nodig. De partners van het AMC Centre en ATO zijn gevraagd om bij te dragen in dit initiatief. De bedrijven kunnen zich presenteren (presentatie, DVD, folders, etc.) bij de talentvolle studenten en hun voordeel doen bij het scouten van de leerlingen.Ook kunnen bedrijven een jonge werknemer voor dit initiatief inschrijven om deze werknemer bekend te maken met asset management control webapplicaties.

Wilt u zich informeren over dit unieke project? Klikt u door naar de site www.amccentre.nl

Bent u geÔnteresseerd om in de fun & function week als partner deel te nemen, of kent u getalenteerde ICT-ers, die geinteresseerd zijn in een leerzame en leuke cursus, laat het ons weten: info@amccentre.nl. (Bron: ATO)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl