Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 07 Juni 2005 Holland Ports

Op vrijdag 20 mei is door de minister van Verkeer & Waterstaat, Karla Peijs, het project "Holland Ports" gelanceerd. Dit project betreft een promotie tool bedoeld om de Nederlandse zeehavens als geheel beter in het buitenland onder de aandacht te brengen. De gedachte hierachter is dat alleen een verdergaande vervlechting van de Nederlandse zeehavens de uitvoer van goederen op de lange termijn kan borgen. De minister heeft voor dit doel de 7 grootste havens verzocht om na te denken over een gezamenlijke presentatie. Gekozen is om dit te doen middels een portal. Hier is het laatste jaar veel werk voor verzet, waarbij ondermeer elke haven zijn eigen website onder handen heeft genomen. Alle websites van de havens kunnen middels de portal www.hollandports.com nu worden benaderd. De portal is meertalig, waarbij ook het Chinees niet is vergeten!

Voor de haven van Den Helder is een splinternieuwe site ontwikkeld, die ook via deze portal is te benaderen. Bij de promotie is sterk de nadruk gelegd op een business to business benadering, nodig om vooral bedrijven te informeren over de diverse specialiteiten, services en producten van de Nederlandse havens.

De opening van de portal was een bijzonder plezierige gebeurtenis, waarbij eens te meer kon worden vastgesteld dat wij in Den Helder een haven hebben waar we bijzonder trots op mogen zijn!

Bezoek www.havendenhelder.nl voor meer informatie en het laatste havennieuws.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl