Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 Juli 2005 Rampbestrijdingsplan veerboot TESO op veerboot vastgesteld

Woensdag 20 juli 2005 wordt op een van de veerboten van de TESO het rampbestrijdingsplan TESO bestuurlijk vastgesteld door de burgemeester van Den Helder, de heer drs. J.M Staatsen en de burgemeester van Texel, mevrouw C.J. Geldrop-Pantekoek. De ondertekening vindt plaats op de afvaart van 10.00 uur Texel-Den Helder.

In het rampbestrijdingsplan worden op basis van vastgestelde scenario's de specifieke acties van de gemeente en de hulpdiensten voor een specifieke situatie beschreven. Het rampbestrijdingsplan TESO is opgesteld door een werkgroep waar vertegenwoordigers van de TESO, GHOR, politie, brandweer, Koninklijke Marine, Kustwacht, Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) te water, gemeente Texel en gemeente Den Helder in zaten.

Naast het verplichte rampenplan welke elke gemeente moet hebben kan een burgemeester op grond van de Wet rampen en zware ongevallen voor een ramp of zwaar ongeval, waarvan de plaats, de aard en de gevolgen voorzienbaar zijn, een rampbestrijdingsplan vaststellen. Een van deze onderwerpen is het rampbestrijdingsplan TESO. In Den Helder zijn tevens Marineterrein "Nieuwe Haven", Vliegveld de Kooij en de gasbehandelingsinstallatie van de NAM aangewezen locatie waarvoor een rampbestrijdingsplan geldt. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl