Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 25 Juli 2005 Noorderkwartier presteert beter dan buren

Schagen - Noorderkwartier N.V., het sociale werkvoorzieningbedrijf van de Noordkop, heeft over 2004 ten opzichte van zijn directe buren het beste resultaat geboekt.

Het resultaat uit gewone bedrijfsvoering zonder gemeentelijke subsidie bedroeg 531 duizend euro. WNK Alkmaar leed in dezelfde periode een verlies van iets meer dan twee miljoen euro terwijl Opmaat-Hoorn 2004 afsloot met een positief saldo van 273 duizend euro. WNK Alkmaar compenseert dat verlies gedeeltelijk door een gemeentelijke subsidie die 5 keer zo hoog is als die van Noorderkwartier.

Bezuinigingen door de rijksoverheid bleven in 2004 niet uit. Voor Noorderkwartier betekende dit een korting van ongeveer 700.000 euro die moest worden goed gemaakt. Ook was merkbaar dat de gemeenten minder budget hebben voor het uitbesteden van werk aan Noorderkwartier.

Tegen de economische recessie in groeide Noorderkwartier toch. Dit komt door uitbreidingen op de particuliere markt.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl