Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 28 September 2005 Aanbesteding realisering leerwerkplekken door Provincie Noord-Holland

De provincie is een aanbesteding gestart voor dienstverleners die de realisering van 460 leerwerkplekken kunnen voorbereiden, opzetten en uiteindelijk verwezenlijken.

Omvang van de opdracht

Beknopt bestaat de opdracht uit het voorbereiden, opzetten en verwezenlijken van 460 leerwerkplaatsen, waarbij u zowel contact onderhoudt met het bedrijfsleven als de onderwijsinstellingen en de deelnemers begeleidt. De provincie wenst dat er bij de uitvoering en realisatie van de leerwerkplekken een onderverdeling naar regio's en sectoren/bedrijfstak plaatsvindt. De totale opdracht bestaat uit vier percelen, te weten:

De opdracht heeft een looptijd van 1 januari 2006 tot en met 31 december 2007 (onder voorbehoud van het provinciale budget 2007 en de voortgang van de opdracht na de tussentijdse evaluatie in december 2006).

Deze openbare Europese aanbesteding is aangekondigd via het Bureau officiële Publicaties te Luxemburg.

Partijen kunnen tot 24 oktober 14.00 uur hun offerte indienen.

Als u het bestek wilt aanvragen dient u een e-mail te sturen naar aanbestedingen@hbinventure.nl waarin u uw interesse en deelname bij deze aanbesteding kenbaar maakt en HB Inventure verzoekt een bestek toe te sturen. Alleen na ontvangst van deze e-mail ontvangt u de beantwoording op de eventueel gestelde vragen naar aanleiding van deze aanbestedingsprocedure en/of het bestek. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl