Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 13 Oktober 2005 Voortgangsrapportage plan van aanpak ´Tops uit ... spot aan´

In juni 2004 is het in opdracht van de Gedeputeerde Staten van Noord-Holland gemaakte rapport 'Den Helder: doe normaal, verbeterprogramma voor de gemeente Den Helder' uitgekomen.

Aansluitend is vanuit de gemeente het plan van aanpak 'Tops uit... Spot aan!' gepresenteerd met diverse aandachtspunten en zijn er projecten opgestart. Ook is er een stuurgroep ingesteld om de uitvoering van het plan van aanpak te begeleiden en te bewaken. Deze stuurgroep geeft in haar voortgangsrapportage van september 2005 de stand van zaken weer van dit moment. In de rapportage wordt terug- en vooruit gekeken, aangegeven wat wel en (nog) niet is gerealiseerd en worden prioriteiten gesteld voor de komende periode.

U kunt de voortgangsrapportage hier downloaden. Daarnaast kunt u een exemplaar inzien bij de Klantenservice in het stadhuis en bij de vestigingen van de Openbare Bibliotheek.

Reageren?

Wilt u reageren op de rapportage? Dan kunt u uw reactie sturen aan het secretariaat van de Stuurgroep "Tops uit... Spot aan!" p/a gemeente Den Helder, Postbus 36, 1780 AA Den Helder of per e-mail: hvl@denhelder.nl. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl