Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 18 Oktober 2005 Laatste kans om bollen in te leveren voor Floratuin Julianadorp

Op de Floratuin in Julianadorp wordt met man en macht gewerkt om de tuin gereed te maken voor het komende plantseizoen. Verwacht wordt dat op de tuin weer zo’n 1000 soorten tulpen, narcissen, hyacinten en bijzondere bolgewassen zullen worden opgeplant om belangstellende vakgenoten in het voorjaar van 2006 te laten zien wat de mogelijkheden zijn van de geshowde soorten uit het voorjaarspakket.

De belangstelling voor deelname aan de opplant blijkt onder kwekers bijzonder groot te zijn. Nu de tuin haar derde seizoen ingaat valt te constateren, dat steeds meer kwekers het nut van de showtuin beginnen in te zien en graag hun soorten beschikbaar stellen.

Kwekers die alsnog soorten willen afstaan kunnen tot en met aanstaande maandag (17 oktober) op de tuin terecht met hun narcissensoorten en tot en met maandag 24 oktober met hun laatste tulpensoorten. Voor meer informatie kan men zich wenden tot de leden van het CNB-Florateam, te weten Jos Smit (06-51618326), Arno Kroon (0653160204) of Rob Paarlberg (0653929136). (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl