Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 20 Oktober 2005 Begrotingskrant Anna Paulowna 2006 is uit

Deze week verschenen - als bijlage in de CTR/Polderbode en op de website www.annapaulowna.nl - de Begrotingskrant 2006. In de Begrotingskrant kunt u veel lezen over de belangrijkste beleidsvoorstellen van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Anna Paulowna.

Inkomsten en uitgaven

In de begroting worden de gemeentelijke inkomsten en uitgaven van volgend jaar tegenover elkaar gezet.

De inkomsten krijgt de gemeente voor een groot deel van het Rijk en de Provincie. Daarnaast zorgen de inwoners voor inkomsten door het betalen van belastingen.

Het geld wordt uitgegeven om de voorzieningen in de gemeente op peil te houden. Een deel van de uitgaven staat vast, denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van wegen, bijstandsuitkeringen, onderwijs, sport en de salarissen van de ambtenaren. In de begroting doet het college ook voorstellen voor de besteding van de rest van het geld.

U kunt reageren via de gemeenteraad

De gemeenteraad krijgt op 31 oktober de gelegenheid op de voorstellen van het college te reageren. Het kan dus zijn dat de uiteindelijke begroting anders wordt. Als u het niet eens bent met bepaalde voorstellen van het college kunt u de raadsleden dus nog bewegen om veranderingen aan te brengen. Dat kunt u doen door ze aan te spreken, te schrijven of door op 26 en 27 oktober de openbare fractievergaderingen te bezoeken.

Raad vergadert over de begroting

De gemeenteraad behandelt de begroting op maandag 31 oktober in het gemeentehuis - zie ook www.annapaulowna.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl