Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 08 November 2005 College Harenkarspel op bezoek in dorpskernen

In contacten tussen dorpsraden en het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Harenkarspel is naar voren gekomen dat er sprake is van problemen rond de communicatie tussen de dorpsraden en het gemeentelijk apparaat.

Een goede toegankelijkheid van bestuurders en het ambtelijk apparaat is voor de dorpsraden van groot belang. Om de contacten te verbeteren is er een communicatienota opgesteld en hieruit is een voorstel gekomen om een 3 jarige cyclus in te bouwen. Eénmaal per twee jaar brengt het voltallige college een bezoek aan de dorpskernen als werkbezoek.

Aan de hand van een actueel thema discussieert het college met de dorpsraad en inwoners. Vervolgens is er een vragenuurtje. Het is niet de bedoeling dat klachten over stoeptegels e.d. aan de orde komen maar gerichte problematiek.

De bijeenkomst voor inwoners van Warmenhuizen is op 8 november 2005 van 19.30 tot 22.00 uur in het dorpshuis in Warmenhuizen.

De bijeenkomst voor inwoners van Dirkshorn is op 10 november 2005 van 19.30 tot 22.00 uur in het dorpshuis in Dirkshorn.

De bijeenkomst voor inwoners van Sint Maarten is op 17 november 2005 van 20.00 tot 22.30 uur in het dorpshuis in Sint Maarten.

De bijeenkomsten in Tuitjenhorn, Waarland en Eenigenburg worden volgend jaar ingepland. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl