Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 November 2005 GGDs Noord-Holland Noord willen fuseren

De drie Gewestelijke Gezondheids Diensten in Noord-Holland Noord hebben de intentie geuit om per 1 januari 2007 te fuseren. Dit staat in een visiedocument dat op verzoek van de drie GGD-besturen is gemaakt over een verdergaande samenwerking tussen of samenvoeging van de betrokken organisaties.

Na het stranden van het fusieproces in 2002 is door de GGD s in Noord-Holland Noord gekozen voor verzelfstandiging en versterking van de eigen GGD. Dit met de wetenschap dat verschillende factoren een nieuwe oriŽntatie op de toekomstige schaal noodzakelijk zouden maken. Er is toen besloten om in het najaar van 2005 de relatie tussen de drie GGD s in Noord-Holland Noord nader te bepalen.

De drie GGD-besturen hebben afgelopen zomer ingestemd met het maken van een visiedocument. In het visiedocument wordt geconcludeerd dat een samenvoeging van de drie GGD s in Noord-Holland Noord leidt tot een organisatie die beter in staat is tot een adequate aanpak van taken op het terrein van de openbare gezondheidszorg. Het visiedocument over de voorgenomen fusie GGDs per 1 januari 2007 wordt de komende periode aan de 30 gemeenten in Noord-Holland Noord voorgelegd. (Bron: Gewest KvNH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl