Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 25 Januari 2006 Nieuwe waarnemend burgemeester van Wieringen benoemd

De Commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Holland, de heer H.C.J.L. Borghouts heeft in goed overleg met een delegatie bestaande uit de fractievoorzitters, wethouders, griffier en gemeentesecretaris van de gemeente Wieringen besloten mevrouw M.J.P. van Kampen-Nouwen te benoemen tot waarnemend burgemeester van de gemeente Wieringen.

De delegatie van de gemeente Wieringen heeft hiermee unaniem ingestemd. De huidige burgemeester, drs. T.J. Lont is met ziekteverlof en is daardoor niet in de gelegenheid om de functie van burgemeester van Wieringen uit te oefenen. Naar verwachting zal haar afwezigheid langer dan drie maanden duren. Het is dan regulier beleid van de commissaris van de Koningin om een waarnemend burgemeester te benoemen.

Daarom is mevrouw M.J.P. van Kampen-Nouwen benaderd of zij bereid is het waarnemerschap van de gemeente Wieringen op zich te willen nemen. Mevrouw Van Kampen is lid van Gemeentebelangen (lokaal) en (landelijk) van het CDA. Zij is 43 jaar. Zij was van december 2004 tot juli 2005 waarnemend burgemeester van Langedijk en zij was al eerder waarnemend burgemeester van Wieringen in de periode van mei 2004 tot december 2004. Zij treedt per 24 januari 2006 in functie tot het moment dat de grondslag voor de waarneming komt te vervallen. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl