Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 28 Maart 2006 Intergemeentelijke samenwerking SETA minder intensief

In mei 2006 zal het dan zittende college van burgemeester en wethouders van Harenkarspel een besluit nemen over de mogelijke samenwerking met andere gemeenten als het gaat om SETA. Dit is de afkorting van Samen en toch Apart. Het gaat om samenwerking qua gemeentelijke organisaties en personeel (facilitaire dienst).

De gemeenten Zijpe, Anna Paulowna en Schagen streven in SETA naar intensieve samenwerking op beleidsniveau. De overige gemeenten, Niedorp en Harenkarspel, willen hooguit op uitvoeringsniveau samenwerken.

Om het intensieve traject van Zijpe, Anna Paulowna en Schagen niet te frustreren heeft het huidige college van Harenkarspel een voorlopig besluit genomen. Burgemeester en wethouders hebben in principe uitgesproken dat Harenkarspel verder wil praten met de gemeenten die op één lijn zitten, de minder intensieve lijn. Dit is ondermeer de gemeente Niedorp.

Het nieuwe college van burgemeester en wethouders, dat binnenkort het dagelijks bestuur zal vormen van Harenkarspel, neemt in mei een definitief besluit over SETA. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl