Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 04 April 2006 Volle zaal voor discussie strand

De openbare discussieavond op 30 maart 2006 over de toekomst van het Texelse strand heeft een volle zaal getrokken. Dorpshuis De Wielewaal in De Waal was met circa 125 belangstellenden tot op de laatste plaats bezet.

Bureau Noordtij uit Leeuwarden had de regie van de avond. Belangrijke onderwerpen als veiligheid, toegankelijkheid, permanente strandpaviljoens, sportieve activiteiten, opslag en afmetingen van strandhuisjes kwamen aan bod. Het wel of niet toestaan van slapen in strandhuisjes gaf flink stof tot discussie.

De gemaakte opmerkingen worden, samen met eerder gehouden interviews, verwerkt in een concept van de nieuwe strandnota. Op dit concept kan nog worden gereageerd. Daarna gaat de nota in een definitieve vorm naar het college en de gemeenteraad. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl