Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 11 April 2006 Nieuw telefoonnummer servicepunt Wegen en Vaarwegen

Het servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie Noord-Holland heeft een nieuw telefoonnummer. Het nieuwe nummer is 0800 - 0200 600.

Bij dit servicepunt kunt u terecht met al uw vragen en klachten over onderhoud aan en beheer van de provinciale wegen, vaarwegen en muskusrattenbestrijding zoals bijvoorbeeld:

U kunt uw vraag of klacht ook doorgeven per email. Het servicepunt zorgt voor spoedige beantwoording van uw vragen, klachten of meldingen.

Storingen van of klachten over verkeerslichten en openbare verlichting kunt u rechtstreeks doorgeven via telefoonnummer 023 - 514 51 08.

Vergunningen

Voor vragen over de aanvraag van vergunningen / toestemming van aanleg van kabels, leidingen, uitwegen, werken, evenementen etc. in wegen of vaarwegen kunt u terecht bij het Servicepunt Subsidies, Handhaving en Vergunningen, telefoon 0800 - 99 86 734 (gratis).

Servicepunt

Het servicepunt Wegen en Vaarwegen is ingericht bij de directie Beheer en Uitvoering, met als taak het beheer van provinciale wegen en vaarwegen in Noord-Holland. Deze directie is daarmee verantwoordelijk voor de veiligheid van haar (vaar-) weggebruikers en de doorstroming van het verkeer. Naast de aanleg van nieuwe trajecten wordt ook gezorgd voor reconstructie en onderhoud van (vaar-)wegen, fietspaden, bermen, bebording enzovoort.

Daarnaast zorgen gespecialiseerde rattenvangers voor de muskusratten-bestrijding in de provincie. Ter bestrijding van schade aan dijken en ter bescherming van onze veiligheid vangen zij jaarlijks vele muskusratten.

Servicepunt Wegen en Vaarwegen
Postbus 123
2000 MD Haarlem
Tel. 0800 - 0200 600 (gratis)
Fax (023) 514 51 50

Meer informatie kunt u ook vinden op www.noord-holland.nl (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl