Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 10 Mei 2006 Werkbezoek statencommissie WVV Noordhollands Kanaal

De statencommissie Wegen, Verkeer en Vervoer gaat donderdag 11 mei het provinciale water op. Vanuit een boot schouwen de volksvertegenwoordigers de onderhoudstoestand van het Noordhollands Kanaal tussen 't Zand en Schoorldam. Al varend worden zij van de laatste stand van zaken betreffende het onderhoud aan de oeverbescherming van het NH-kanaal op de hoogte gebracht.

De vaartocht begint om 14.30 uur in 't Zand. Varend in zuidelijke richting aan boord van het schip van Korstanje Cruises passeert het gezelschap kanaalvakken waarvan de oeverbescherming zich in uiteenlopende staat van onderhoud bevindt: van goed tot zeer slecht. Uitgelegd wordt waarom dat zo is en welke kwaliteitseisen en onderhoudsmethodieken bij het onderhoud gehanteerd worden.

Het baggerprogramma Noordhollands Kanaal zal eveneens aan de orde worden gesteld: hoe is de stand van zaken, wat moet er nog gedaan worden, wanneer klaar. Vanuit de boot wordt de renovatie van provinciaal monument Sint Maartensvlotbrug in ogenschouw genomen en toegelicht. Het gezelschap gaat om 16.30 uur in Schoorldam van boord om per bus naar Alkmaar gebracht te worden voor de maandelijkse commissievergadering.

De vergadering is in de Eriks Zaal van Theater De Vest en begint om 19.00 uur.

Op de agenda o.m.:

De volledige agenda + vergaderstukken zijn te vinden op www.noord-holland.nl (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl