Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 16 Mei 2006 Jaarstukken 2005 Provincie Noord-Holland ter inzage

Vanaf 15 mei jl. liggen het jaarverslag 2005 en de Programmarekening met bijlagen ter inzage bij de bedrijfsbibliotheek van de provincie Noord-Holland, Paviljoenslaan 5 te Haarlem.

Tijdens kantooruren kunnen belangstellenden het jaarverslag en de programmarekening en bijlagen inzien. Het telefoonnumer van de bedrijfsbibliotheek is 023 514 3439.

Beide stukken zijn ook als download te raadplegen op onze internetsite via het digitaal loket op www.noord-holland.nl (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl