Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 24 Mei 2006 Informatiemarkt gemeente Den Helder geslaagd

Ontdekken hoe groen de eigen woonomgeving is, informatie halen over het Duinparkplan, praten over de herinrichting van de N250, tekeningen over de plannen van het stadshart bekijken en daarna even gezellig een kopje koffie drinken. Het kon allemaal tijdens de gemeentelijke informatiemarkt die vorige week donderdag in de Stadshal werd gehouden. Ondanks het warme weer vonden genoeg mensen de weg naar de informatiemarkt. Zij lieten zich volop informeren over het groen in hun eigen omgeving en in Den Helder als geheel.

Burgemeester Faber opende de bijeenkomst, waarna de kinderen van operettevereniging Lentebloemen een aantal liedjes uit hun nieuwe operette lieten horen. Ook stadsdichter Martin van Kralingen leverde een bijdrage in de vorm van een gedicht over het groen in Den Helder, dat hij speciaal voor deze gelegenheid had geschreven.

Alle bezoekers vroegen we een enquête in te vullen. De resultaten daarvan gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de mening van de bewoners over het groen en over de informatiemarkt. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl