Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 07 Juni 2006 Den Helder scoort 2e plaats voor dienstverlening

De gemeente Den Helder heeft een 2e plaats gekregen voor haar dienstverlening bij het klanttevredenheidsonderzoek dat VNG en NPS/NIPO hebben uitgevoerd. Dit onderzoek is eind april uitgevoerd onder 59 gemeenten. Hierbij zijn 7000 klanten ondervraagd naar verschillende zaken op het gebied van klanttevredenheid bij afdelingen Publiekszaken. Den Helder scoorde voor haar dienstverlening een 7,9 en was hiermee na de gemeente Ridderkerk een goede tweede. Gemiddeld was er een 7,4 voor de dienstverlening van de onderzochte gemeenten.

Vorig jaar haalde Den Helder nog een gedeelde 2e plaats. Toen haalde de gemeente een 7,7. Dit jaar waren de klanten zeer tevreden over de 'Geboden Service': hiervoor kreeg Den Helder maar liefst een 8,1. Ten aanzien van privacy aan de balie en de wachttijd scoort Den Helder respectievelijk een 7,8 en een 8,0.

Bron: 'klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door TNS NIPO. Het onderzoek heeft gelijktijdig plaatsgevonden in 59 gemeenten en is onderdeel van Benchmarking Publiekszaken, een project waarin gemeenten zich met elkaar vergelijken. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl