Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 20 Juli 2006 Burgerjaarverslag 2005 van Harenkarspel verschenen

Het burgerjaarverslag 2005 van gemeente Harenkarspel ligt ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis. In dit jaarverslag geven burgemeester en wethouders inzicht in de doelstellingen en prestaties op het gebied van dienstverlening in het gemeentehuis.

Ook staat in het burgerjaarverslag in welke mate in 2005 participatie door inwoners is gevraagd over het gemeentelijk beleid. Daarnaast geeft het burgerjaarverslag ondermeer kerngetallen over Harenkarspel, (financiŽle) resultaten en afspraken voor 2006.

In de komende weken verschijnt regelmatig een deel van het jaarverslag op de gemeentelijke pagina's in de Omring Express.

Het burgerjaarverslag is op de website www.harenkarspel.nl te vinden in de linkerkolom op de homepage onder de titel 'Burgerjaarverslag'. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl