Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 20 Juli 2006 Input leden NW8 cruciaal voor opstellen politieke agenda

Op 22 november zullen de leden van de tweede kamer (vervroegd) gekozen worden. NW8 grijpt dit moment aan om haar ambities voor de regio kenbaar te maken aan de samenstellers van de politieke programma's voor de komende regeerperiode. De vereniging NW8 rekent op de input van haar leden.

Voor landelijke politici is Noordwest-Holland een onbekend gebied, dit werd al duidelijk in het "vergeten" van onze regio in de 5e nota Ruimtelijke Ordening. De regio heeft echter wel degelijk veel te bieden en kan als noordflank van de als maar drukker en voller wordende randstad een belangrijke rol gaan vervullen.

In zijn brief van 12 juli verzoekt voorzitter Bob Verburg alle leden de Vereniging van input te voorzien. Deze input zal, waar mogelijk, ook gebruikt worden om invloed uit te oefenen op de provinciale politieke agenda's later dit jaar. Dit in het kader van de verkiezingen van de leden van Provinciale Staten op 7 maart in 2007.

Om de input van de leden goed te te kunnen verwerken, vindt in augustus/begin september een speciale extra vergadering plaats van de regiegroep Lobby. Het resultaat wordt tijdens een netwerkbijeenkomst besproken op 1 november om 15:00 uur in de Ridderzaal van Slot in Schagen. Noteer deze afspraak alvast in uw agenda! (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl