Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 23 Oktober 2006 Kandidaat Tweede-Kamerleden gaan in Anna Paulowna in debat

PvdA, CDA en VVD organiseren een verkiezingsdebat voor de inwoners van de Noordkop, te houden op maandag 30 oktober.

Met de Tweedekamer verkiezingen in aantocht hebben de "grote drie" de handen ineengeslagen om in de kop van Noord- Holland een politieke avond te houden. Op deze avond gaan drie kandidaat Tweede-Kamerleden met elkaar in debat. Tijdens dit debat zullen onderwerpen zoals betaalbaarheid van de vergrijzing, het al dan niet afschaffen van de hypotheekrenteaftrek, werkgelegenheid en duurzame energie aan bod komen.

De kandidaat Tweede-Kamerleden die op 30 oktober afreizen naar de Noordkop zijn:

Het debat zal worden geleid door de burgemeester van Anna Paulowna , A.J. Pennink. Tsarina TV zal van het debat opnamen maken en rechtstreeks uitzenden.

Belangstellenden die dit debat willen bijwonen zijn welkom vanaf 19.30 uur in het Wapen van Holland, Stationsweg 2 in Anna Paulowna. De toegang is gratis. Het debat begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl