Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 31 Oktober 2006 SGBO gaat schoolbehoefte in Harenkarspel onderzoeken

Waarom kiezen ouders voor een bepaalde school in Harenkarspel? Is er een goede balans tussen het openbaar en bijzonder onderwijs in Harenkarspel? Is er daarnaast behoefte aan andere onderwijsvormen? SGBO, het onderzoeksbureau van de Vereniging Nederlandse Gemeenten, gaat een schoolbehoefte-onderzoek houden, onder alle ouders van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.

Het onderzoek heeft als doelstellingen: het onderzoeken wat de wensen van de ouders zijn ten aanzien van de spreiding van de scholen, ten aanzien van de samenstelling van het scholenbestand en ten aanzien van de onderwijsvormen. Het start op 1 november en de uitkomst zal half december 2006 worden geleverd. De enquête wordt via internet gehouden. Vanaf 1 november ontvangen alle ouders/verzorgers van kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar een brief van de gemeente met daarin de gegevens die nodig zijn om de enquête anoniem via internet in te vullen.

Indien er mensen zijn die niet via internet de enquête kunnen invullen, kunnen zij de enquête in papieren vorm opvragen bij de gemeente. In overleg met de schoolbesturen zal de vragenlijst worden samengesteld door SGBO. Medewerking van de ouders aan het onderzoek is nodig en ook de wens van de schoolbesturen en de gemeente. Een goede respons verbetert de exactheid van de rapportage. Het onderzoek is mede ingesteld naar aanleiding van de actiegroep "Bezorgde Burgers Harenkarspel" die in juni 2006 hun verontrusting kenbaar maakten over de huidige situatie en ontwikkeling van het openbaar onderwijs in Harenkarspel. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl