Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 November 2006 Film over Harenkarspel in de maak

Volgend jaar worden op initiatief van Tetteroo Productions in Warmenhuizen filmopnamen gemaakt voor een interactieve cdrom over Harenkarspel. "Na 15 jaar is eindelijk onze eigen gemeente aan de beurt", aldus de Warmenhuizer uitgever en filmproducent.

De film wordt onderdeel van de serie 'Holland in Beeld' en bevat historische informatie, oude filmbeelden, opnamen van de Westfriese Omringdijk, monumenten, recreatie, natuur, kerken, sport & cultuur en andere items zoals links naar websites en een prijsvraag. Ook het bedrijfsleven zal acte de presence geven in de film. Een select gezelschap van zo'n 18 bedrijven zal zich in de film presenteren aan de hand van professionele commercials.

Hiermee wordt een aardige indruk gegeven van bedrijvigheid en faciliteiten die er zoal in onze gemeente worden aangeboden. Een medewerker van de firma Tetteroo zal de komende weken het bedrijfsleven hiervoor gaan benaderen. Als de film klaar is, wordt deze gratis huis aan huis binnen Harenkarspel verspreid. De gemeente staat positief tegenover deze filmproductie. De gemeente ontvangt ook zelf exemplaren van de cdrom, om te overhandigen aan nieuwe inwoners en geÔnteresseerden. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl