Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 06 December 2006 Breezand heeft internetcafé

Op maandagochtend 4 december opende wethouder Lia Franken officieel het internetcafé in de Carrousel in Breezand. Belangrijke aanwezige daarbij was Kees Bakker. Hij heeft veel werk verricht om het internetcafé gerealiseerd te krijgen.

Dit project biedt inwoners van Breezand de gelegenheid om te leren omgaan met de computer, te emailen en om informatie op te zoeken op internet. Het is een kans om iets nieuws te leren en een heel nieuwe wereld in te gaan. Meedoen is gratis; vrijwilligers geven hulp en uitleg. Leeftijd speelt geen rol: een van de deelnemers is 80 jaar.

Als u interesse hebt, kunt u gewoon langskomen in de Carrousel of bellen met mevrouw C.Smakman (0223) 521934. Voor de gevorderden: u kunt ook surfen naar www.cjbonline.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl